Uw makelaar in Udenhout

Udenhout, een dorp van zo’n 8.000 inwoners met nog een écht dorps karakter. Ondanks de drukte van Tilburg en toeristische trekpleisters als de Loonse en Drunense duinen en de Efteling in de buurt, heeft Udenhout zijn gemoedelijke sfeer vast weten te houden. Een perfecte plek om te wonen dus!

Wonen in Udenhout, weg van de stad

Wonen in Udenhout betekent wonen middenin een natuurrijke omgeving vol rust en gemoedelijkheid. Het dorp is namelijk omgeven door groen, dat zich uitstekend leent voor een wandeling of fietstocht: natuurgebied De Brand en het riviertje de Zandleij, het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, landgoed Papenhuijzen én natuurgebied de Leemputten.

Met prachtige boerderijen, gezellige en kindvriendelijke wijken en kleinschalige horeca waan je je letterlijk ver weg van de stad. Ik kom er als makelaar bij een bezoek altijd een beetje tot rust. Maar schijn bedriegt, want hoewel je niets merkt van de drukte van Tilburg, is de stad toch binnen vijftien minuten te bereiken.

Ons-kent-ons in Udenhout

Als makelaar ervaar ik altijd de warmte van Udenhout. De ons-kent-ons-sfeer die in het dorp hangt geeft een veilig gevoel en dat merk je ook in de supermarkt, bij de bakker en de slager. De inwoners zijn er vriendelijk en ontspannen. Het maakt dat je je zeker snel thuis zult voelen in je nieuwe woning.

Bovendien kent Udenhout een aantal terugkerende festiviteiten waar het steevast gezellig is, zoals Udenhout onder zeil, De Unentse Mert, Mugfest, de overdekte ijsbaan in de winter (leuk met kinderen!) en natuurlijk het carnaval in D’n Haozenpot, zoals Udenhout dan heet.

Aanbod in Udenhout

Volg Bart en blijf als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod.

Wat maakt wonen in Udenhout zo aantrekkelijk?

Overweeg je om een huis te kopen in Udenhout? Dan zullen deze voordelen je wellicht over de streep helpen: 

  • In Udenhout kom je tot rust. Veel groen, geen drukte. Dat is het dorp in een notendop.
  • Udenhout is nog een echt dorp waar je je buren kent en je elkaar in de gaten houdt en helpt als dat nodig is.
  • Er is van alles te doen in de omgeving van Udenhout. Of je nu een dagje naar de stad wilt, een pretpark of de natuur, je vindt het allemaal in de buurt.

Uw huis in Udenhout verkopen?

Ik adviseer u graag!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.