Uw makelaar in Tilburg

Tilburg, de stad waar Koning Willem II zijn paleis liet bouwen en waarover hij zei: "Hier adem ik vrij en voel ik mij gelukkig". Ook ik woon hier graag en werk er als makelaar met veel plezier. Ben je op zoek naar een huis, overweeg dan zeker deze ‘Schôônste stad van ‘t laand’!

Puur en creatief, dat is Tilburg

Tilburg is een oude arbeidersstad met een rijk textielverleden, en dat zie je nog steeds. Tilburg is puur, rauw, creatief en modern. Het heeft een gezellige binnenstad met hippe boetiekjes in het Dwaalgebied, uitstekende horeca en vele festivals. De vele studenten zorgen bovendien voor creativiteit en leuke activiteiten.

Kortom, Tilburg is een echte stad, maar met zeker ook veel groen, zoals in het Spoorpark, het stadsbos en het Leijpark. En wil je echt de rust opzoeken, dan is er altijd nog het buitengebied, zoals Moerenburg, het Bels Lijntje en de nationale parken in de omgeving.

Bovendien heeft Tilburg de voorzieningen die bij een echte stad horen: 13 bibliotheken, een universiteit en hogescholen, 2 ziekenhuizen, en natuurlijk de mooiste voetbalclub van het land: Willem II. Als ik niet als makelaar aan het werk ben, is de kans groot dat je mij tijdens een wedstrijd in het stadion vindt.

Tilburg, een stad in ontwikkeling

Waar Tilburg vroeger als ‘het lelijke eendje’ van Brabant werd gezien en geen hotspot was om te wonen, is het de laatste jaren juist een populaire woonplaats geworden. Verschillende stadsdelen en wijken ontwikkelen zich op hun eigen, unieke manier, en bieden zo voor ieder wat wils.

Denk bijvoorbeeld aan de Spoorzone, waar je ook mijn kantoor vindt. Het is een oud NS-werkterrein waar nu mooie appartementen verrijzen, de prijswinnende bibliotheek in LocHal staat en gezellige horeca en clubs te vinden zijn.

Maar ook de Piushaven met haar mooie, nieuwe woningen, de kindvriendelijke Reeshof, het stadse Oud-Noord en de groene wijk de Blaak hebben allemaal hun eigen sfeer. Kortom, wat voor woning en omgeving je ook zoekt, Tilburg heeft het!

Aanbod in Tilburg

Volg Bart en blijf als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod.

Wat maakt wonen in Tilburg zo aantrekkelijk?

Ik woon al jaren met veel plezier in Tilburg, en daar zijn een paar redenen voor:

  • Tilburg vormt letterlijk het kloppende hart van Brabant. Het ligt centraal, heeft een belangrijke regionale functie en is omgeven door natuur. Wie wil daar nu niet wonen?
  • Tilburg is een stad voor iedereen. Voor jong en oud, met of zonder kinderen, voor wie rust wil of juist drukte zoekt. Er is altijd wel een wijk of buurt met een passende woning waar je je snel thuis voelt.
  • Tilburg is een culturele hotspot met veel activiteiten. Denk aan de Tilburgse Kermis, de Meimarkt, HapStap-festival en natuurlijk carnaval, maar aan ook de theaters, musea (zoals De Pont) en poppodium 013.

Uw huis in Tilburg verkopen?

Ik adviseer u graag!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.