Uw makelaar in Oisterwijk

Oisterwijk, de parel in ‘t groen. Ik ken het dorp en de huizenmarkt hier goed, als lokale makelaar maar ook omdat ik hier ben geboren en er 26 jaar heb gewoond. Ben je dus op zoek naar een woning in Oisterwijk of wil je je huis graag verkopen? Dan help ik je graag!

Oisterwijk: historie, sfeer en groen

Oisterwijk kent een rijke geschiedenis. Het is in 1212 gesticht door de hertog van Brabant en kreeg meteen stadsrechten en een eigen jaarmarkt. Die historie proef je nog steeds als je vandaag wandelt over de Lind met de herenhuizen, het oude Raadhuis en de monumentale lindeboom. Oisterwijk is niet voor niets door de ANWB genomineerd als ‘mooiste dorp van Nederland’. Wie wil daar nu niet wonen?

Inmiddels telt Oisterwijk bijna 20.000 inwoners en de huizenmarkt bestaat voor 68% uit koopwoningen. Verder is het dorp van alle moderne gemakken voorzien. De vele winkels, gezondheidscentra, sportclubs, een openluchtbad (het Staalbergven) en natuurlijk de befaamde eet- en drinkgelegenheden in het bruisende centrum maken het een prettige plek om te wonen, werken en leven.

Makelaar aan huis in Oisterwijk

Zelf heb ik 26 jaar in Oisterwijk gewoond en ook nu nog kom ik er graag als makelaar. Zo heb ik hier de afgelopen jaren vele woning verkocht, aangekocht maar ook getaxeerd. Ik ben dus goed op de hoogte van de ins en out van de lokale huizenmarkt en de verschillende wijken, maar weet ook hoe het is om er zelf te wonen.

Zo heeft Oisterwijk veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Natuurlijk is de De Lind met haar exclusieve winkels en galeries, maar ook de Leerfabriek KVL. Dat was eens een verlaten fabrieksterrein langs het spoor, maar is nu een unieke hotspot om te eten en drinken, van kunst te genieten, te dansen en te beleven. Maar ik heb ook warme herinneringen aan het Natuurtheater en boscafé De Rode Lelie, een openluchttheater op een prachtige plek aan de rand van Oisterwijk.

Aanbod in Oisterwijk

Volg Bart en blijf als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod.

Wat maakt wonen in Oisterwijk zo aantrekkelijk?

Wonen in Oisterwijk staat dus garant voor wonen in een gezellig dorp met een prachtig centrum en goede voorzieningen:

  • Oisterwijk staat bekend om zijn gezelligheid. Met vriendelijke inwoners, een bruisend centrum, bekende festivals en leuke horecagelegenheden hoef je niet ver weg . En wil je toch een dagje uit? Ook Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn met de auto en het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.
  • Het dorp is groen en je stapt zo de rust van de natuur in. Niet voor niets noemen we Oisterwijk de parel in ‘t groen , met bijvoorbeeld de Oisterwijkse Bossen en Vennen, de Kampina en Landgoed Nemelaer in de buurt.
  • Oisterwijk heeft een hoog voorzieningenniveau, met een breed aanbod van winkels, scholen, wijkcentra en andere sociale voorzieningen is het er prettig wonen voor jong en oud.

Uw huis in Oisterwijk verkopen?

Ik adviseer u graag!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.