Uw makelaar in Haaren

Wil je graag ‘landelijk’ en rustig wonen, maar liever niet te ver van de voorzieningen en bedrijvigheid? Overweeg dan zeker Haaren, de tuin van Brabant. Een typisch Brabants dorp met nog geen 6.000 inwoners, maar toch vol warmte, levendigheid en gezelligheid. Daar gaat mijn hart als makelaar sneller van kloppen, en dat van jou?

Een huis in Haaren, iets voor jou?

De Romeinen wisten al dat wonen in deze omgeving een goed idee was. Ook nu herleven oude tijden bij een bezoek aan Haaren, dankzij de prachtige oude boerderijen, de Oude Toren uit 1472 en de St. Lambertuskerk. En wat dacht je van het prachtige, veertiende eeuwse kasteel Nemerlaer, dat tegenwoordig gebruikt wordt voor culturele activiteiten en bruiloften.

Een huis kopen in Haaren staat dus garant voor wonen in een cultuurhistorisch belangrijke omgeving. Toch heeft Haaren ook alle moderne gemakken van supermarkten, winkels en kleinschalige horeca, zowel in het knusse dorp als langs de fietspaden in het buitengebied.

Haaren, de tuin van Brabant

Haaren, de tuin van Brabant
Bovendien ben je dankzij de centrale ligging langs de N65 zo binnen twintig minuten in Tilburg of ‘s-Hertogenbosch voor een dagje shoppen, een bioscoopbezoek of gezellig uitgaan. En ook het centrum Eindhoven is binnen een half uur te bereiken.

En wil je vanuit je huis lekker wandelen of fietsen in de natuur? Dan ligt het veelzijdige groen van bijvoorbeeld de Loonse en Drunense Duinen, De Kampina en de Oisterwijkse Bossen en Vennen om de hoek. Niet voor niets vormt Haaren de groene buffer tussen de Brabantse steden. Bovendien zie je rondom het dorp vele boomkwekerijen, wat Haaren de prachtige naam ‘tuin van Brabant’ heeft opgeleverd.

Aanbod in Haaren

Volg Bart en blijf als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod.

Wat maakt wonen in Haaren zo aantrekkelijk?

Als makelaar is het altijd genieten om in Haaren te komen, laat staan om er te wonen. Wat de belangrijkste voordelen zijn van een huis in Haaren?

  • Haaren heeft de natuur om de hoek, maar ook de stad in de buurt. Het centraal gelegen dorp is omgeven door prachtige natuurgebieden, maar ook Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn eenvoudig te bereiken.
  • Haaren staat bekend om zijn gemoedelijke, Brabantse sfeer. Mede dankzij de toeristische aantrekkingskracht van de omgeving is er voldoende reuring en gezellig horeca, zowel in het dorp zelf als daarbuiten.
  • Wonen in een historische omgeving kan in Haaren. Je hoeft niet zelf een kasteel of middeleeuwse boerderij te kopen om ervan te kunnen genieten. Wonen in de buurt ervan is ook al veel waard.

Uw huis in Haaren verkopen?

Ik adviseer u graag!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.