Uw makelaar in Berkel-Enschot

Berkel-Enschot, of in de Brabantse volksmond Bèrkel, is een fijne woonplaats als je behoefte hebt aan rust en ruimte voor je gezin, maar met de belangrijke voorzieningen om de hoek. Als makelaar kom ik ook graag in Berkel-Enschot voor de verkoop van je huis, maar als je op zoek bent naar een woning help ik ook graag.

Voor ieder wat wils in Berkel-Enschot

Het gezellige Berkel-Enschot bestond lang geleden uit de kernen Berkel (Berkenbos) en Enschot (Eindgrens). Inmiddels is het met een kleine 12.000 inwoners een flink dorp, met dankzij de gevarieerde huizenmarkt woningen voor ieder wat wils. Zo is de nieuwe wijk Koningsoord, maar ook in het oude gedeelte staan huizen waar ik als makelaar erg blij van word.

De huizen in Berkel-Enschot zijn ook populair onder gezinnen met kinderen. Het is er dan ook goed toeven voor hen, met onder meer drie basisscholen, een middelbare school, een flink aantal sportclubs en Strandbad de Rauwbraken. En zijn ze wat ouder, dan is het (studenten)leven van Tilburg ook om de hoek.  

Berkel-Enschot: dorp met goede voorzieningen

Dankzij de grootte voelt wonen in Berkel-Enschot dorps aan, maar er valt ook genoeg te beleven. Met de twee winkelcentra Eikenbosch en het nieuwe Koningsoord is alles wat je nodig hebt in de buurt. Bovendien hoef je in Berkel-Enschot niet ver weg voor cultuur en ontspanning, dankzij bijvoorbeeld cultureel centrum De Schalm en de bibliotheek.

Wil je toch wat verder de deur uit? Ga dan zeker eens naar trappistenadbij Koningshoeven, het oude klooster Koningsoord, of de afwisselende natuurgebieden Galgeven, Ter Braakloop of de Loonse en Drunense Duinen. Of breng een bezoek aan het bruisende Tilburg, op slechts een paar kilometer fietsen.

Aanbod in Berkel-Enschot

Volg Bart en blijf als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod.

Wat maakt wonen in Berkel-Enschot zo aantrekkelijk?

Kortom, Berkel-Enschot heeft voor ieder wat wils. Dit maakt het dorp wat mij betreft echt leuk om te wonen:

  • Berkel-Enschot is klein genoeg voor een dorps gevoel, maar groot genoeg voor een hoog voorzieningenniveau.
  • Er wordt hard gewerkt aan een nieuw, levendig dorpscentrum in Koningsoord, nabij het eeuwenoude klooster.
  • Vanuit Berkel-Enschot ben je met de fiets, bus of auto binnen no time in Tilburg. Je woont hier namelijk dichter bij het centrum dan in bijvoorbeeld de Reeshof of Oisterwijk.

Uw huis in Berkel-Enschot verkopen?

Ik adviseer u graag!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.