Aangenaam, ik ben Bart,

Zoekt u een enthousiaste en betrokken makelaar of taxateur? Dan maak ik graag kennis met u! En omdat ik het belangrijk vind dat u een makelaar kiest die bij u past én waar u een goed gevoel bij heeft, stel ik mijzelf ook graag aan u voor.

Bart Teurlings - Bart Uw Makelaar

Ik ben geboren en getogen in het mooie Oisterwijk en rond mijn 26ste naar Tilburg vertrokken, ‘de grote stad’. Inmiddels woon ik hier al 16 jaar met veel liefde en plezier, net als (onze) koning Willem II ruim 150 jaar geleden. Niet voor niets zei hij over Tilburg: “Hier adem ik vrij en voel ik mij gelukkig."  Dat Willem II ook de naam van mijn favoriete voetbalclub is, maakt het plaatje compleet.

Een vernieuwende makelaar

Een tevreden klant is voor mij het belangrijkst. Ik ben een makelaar die ruim de tijd neemt (van de bezichtigingen tot alle uitleg), meedenkt, creatief is en tevens goed bereikbaar is. Als full service makelaar neem ik u graag al het werk uit handen, van bezichtigingen en onderhandelingen tot de juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris.

Goed bereikbaar

Wilt u graag in de avonduren of het weekend afspreken? Dan is dat geen probleem. Ik ben telefonisch en via e-mail goed te bereiken, maar óók via Whatsapp. Als verkoper en makelaar zitten we in een Whatsapp-groep, zodat we laagdrempelig en snel kunnen schakelen met elkaar. Ideaal toch?

Marketingplan

Daarnaast maak ik volop gebruik van de middelen en kanalen waarop huizenzoekers zich begeven. Zo plaats ik uw woning, met een vooraf besproken marketingplan, eerst op Facebook en Instagram voordat hij (mogelijk) op Funda verschijnt. Samen kiezen we de beste weg naar een succesvolle verkoop!

Duurzaamheid

Ook vind ik dat duurzaamheid niet langer een keuze is maar de nieuwe standaard. Ik probeer daarom het milieu zo min mogelijk te belasten, zodat ook toekomstige generaties in een leefbare wereld opgroeien. Dit betekent dat ik het verduurzamen van woningen stimuleer en een potentiële koper hierover kan adviseren. Wist u bijvoorbeeld dat u verduurzaming in veel gevallen mee kunt financieren, dat er subsidies zijn en dat het rentekorting oplevert bij diverse banken? Een goed advies hierover zorgt wellicht voor meer interesse en een snellere koop.

Bent u inmiddels benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Bel, mail of app me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

@bartuwmakelaar

De wereld van Bart

Waarom

Kiezen voor Bart uw makelaar?

Bent u op zoek naar een makelaar en staat u open voor een originele en creatieve aanpak? Dan maak ik graag kennis met u! Ik vertel u graag wie ik ben, waar ik voor sta en wat mijn werkwijze is. Na 7 jaar te hebben gewerkt in de huizenbranche vond ik dat het ook anders zou moeten kunnen.

  • Oog voor duurzaamheid
  • Tijd en aandacht
  • A-typische makelaar
  • Funda beoordeling: 9.7

Uw specialist in regio