U wilt een taxatie

Heeft u een woning gekocht of wilt u bijvoorbeeld gaan herfinancieren? Dan vraagt de bank om een onafhankelijk taxatierapport.

Bij een taxatie controleer ik de woning op verschillende aspecten, zoals de aard van de bouw, de staat van onderhoud, voorzieningen en afwerking, de oppervlakte en inhoud, de indeling en het gebruik, maar ook de rechten en verplichtingen. Daarnaast houd ik rekening met de prijsontwikkelingen in de markt, stand en ligging van de woning, bestemmingsplannen, bodemgesteldheid en eventuele lasten en beperkingen. Mijn bevindingen verwerk ik voor u in een helder en overzichtelijk taxatierapport.

Ik taxeer uw woning snel, vakkundig en tegen een realistisch tarief. Daarbij hanteer ik de richtlijnen van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxaties) en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Zo bent u dus verzekerd van een objectieve en betrouwbare woningtaxatie die door alle geldverstrekkers in Nederland wordt geaccepteerd.

Als gecertificeerd en beëdigd taxateur houd ik mijn kennis en vaardigheden op peil door permanente educatie.

Spoed?

Heeft u een spoedtaxatie nodig? Ik kan uw aanvraag met spoed behandelen, waardoor u snel verder kunt. Neem gerust contact op voor de voorwaarden.

Heeft u een (gevalideerd) taxatierapport nodig?

Neem vrijblijvend contact op!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.