Verzonken Kasteel 58

Verkocht
  • Udenhout

Over deze woning

Een instapklare woning tussen de stad en de natuur, met vier slaapkamers, een ruime tuin met overkapping én een vrij uitzicht op een groen speelveld. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het met dit fijne huis in Udenhout niet! Deze uitgebouwde en royale woning heeft alles om heerlijk en onbezorgd te kunnen wonen. Kom je snel een keer kijken?

Omgeving
De woning staat in een rustige en kindvriendelijke wijk in Udenhout – een dorp waar de tijd niet heeft stil gestaan maar waar het gemoedelijke karakter nog altijd heerst. Alle benodigde dagelijkse voorzieningen liggen in de directe omgeving.
Het mooie dorp ligt prachtig en gunstig, waardoor zowel natuur- als stadsmensen hun geluk niet op kunnen. Zo is het centraal gelegen tussen de steden Tilburg en ‘s-Hertogenbosch en tevens om de hoek bij het bekende pretpark de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen, maar zijn ook natuurgebieden de Loonse en Drunense duinen, De Brand, de Kampina en de Oisterwijkse bossen op fietsafstand. Tevens loop je binnen 100 meter de bebouwing uit en zo het groen in. Het beste van twee werelden, noemt men dat!

Algemeen
De volledig geïsoleerde woning is in 1997 gebouwd en in 2006/2007 voorzien van een grote aanbouw. De badkamer is vernieuwd (met vloerverwarming) in 2006, de keuken is vernieuwd in 2015 en de houten overkapping in de tuin komt uit 2017. Beneden zijn er kunststof kozijnen, boven zijn ze van hout.
De 10 zonnepanelen op het dak van de woning worden gehuurd en zijn ter overname aangeboden door de huidige bewoners. Ook de CV-ketel wordt gehuurd.
De brandgang achter de woning eindigt bij het huis, waardoor de strook nu volledig bruikbaar is. De huidige bewoners hebben hier de berging op staan.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.