Wandelboslaan 117

Verkocht
  • Tilburg

Over deze woning

Nieuw jaar, nieuwe uitdaging? Kom dan gerust een kijkje nemen in dit huis aan de Wandelboslaan in Tilburg! De woning dient te worden gemoderniseerd, maar staat daarom helemaal open voor een Happy New Look. Hier liggen kansen, zeker gezien de ge-wel-di-ge locatie nabij de natuur. Ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken en deze unieke kans te benutten? Dan stellen we je maar al te graag voor aan jouw thuis to be. Gelukkig Nieuwjaar!

Omgeving

Het is heerlijk wonen aan de Wandelboslaan, in Tilburg-West. Allerlei voorzieningen, waaronder diverse scholen, de Universiteit (en haar NS treinstation), allerlei winkels, variërende sportaccommodaties, winkelcentrum Westermarkt en het TweeSteden ziekenhuis, vind je in de nabije omgeving. Daarnaast is dit dé perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, die voor een fijne wandeling of stevige sportsessie in no time middenin het Wandelbos en de Oude Warande staan.

Verder woon je op fietsafstand van de bruisende Tilburgse binnenstad, met haar grote en gevarieerde winkelaanbod, gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés. Mocht je toch even behoefte hebben aan een ander geluid, dan zijn omliggende steden en dorpen door de ligging nabij de Ringbaan-West gemakkelijk en snel te bereiken. Kortom: een top-locatie!

Indeling

Begane grond

Je komt de woning binnen in de hal, waar je de toiletruimte met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping en een kelderkast met extra bergruimte kan vinden. Daarnaast kan je hier via de ene deur de keuken betreden en via de andere deur de woonkamer. Zullen we beginnen bij de laatste?

De woonkamer is met haar raampartijen en ruimte absoluut de moeite waard om aan te pakken. Door de rechthoekige vorm kan je hier gemakkelijk een gescheiden zit- en eetgedeelte creëren. Had je je al bedacht hoe gaaf het zou zijn om de karakteristieke elementen, zoals de haard, te behouden en combineren met een nieuwe, moderne look en feel? Trek die klushandschoenen maar uit de kast!

Het volgende vertrek dat je tegenkomt wanneer je onder de authentieke toog doorloopt is de keuken met verschillende inbouwapparatuur en de deur naar de tuin. Ook deze is aan vervanging toe, waardoor je alle mogelijkheden hebt om jouw ideale keuken te realiseren. Houd jij van een strakke en witte look? Ben je meer van een huiselijke keuken, of volg jij al even de stoere donkere keuken trend? Het is helemaal aan jou.

Eerste verdieping

Via de trap in de hal kom je op de overloop van de eerste verdieping, die toegang biedt tot maar liefst vier (!) slaapkamers en de badkamer van de woning. Aan de slag!

De grootste slaapkamer ligt aan de rechter voorzijde van het huis en dient, logischerwijs, als master bedroom. Deze ruime kamer is namelijk niet alleen aangenaam licht door de grote raampartij en ruim genoeg voor al jouw slaapkamermeubelen, maar beschikt ook over een klein balkon. Hoe ga jij jouw hoofdslaapkamer stylen?

Aan de linker voorzijde en de volledige achterzijde van de verdieping bevinden zich de andere drie slaapkamers, die je uiteraard ook kan laten dienen als ruimtes met andere doeleinden. Heb je een thuiswerkplek nodig? Komt voor elkaar. Een inloopkast? Yes! Een leuk detail is dat één van deze kamers nog beschikt over een ruimer balkon en een andere kamer over een vaste wastafel. Kortom: dit zijn kamers vol potentie.

Tuin

Last but nog least, beschik je over een ruime tuin op het noorden en oosten. Hier kan je straks een fijne buitenruimte van maken waar je, ook wanneer het in de zomer heel erg warm is, een plekje in de zon en schaduw kan vinden.

Bijzonderheden

– Netjes onderhouden woning vol potentie;
– Uitgebreid onafhankelijk bouwkundig rapport aanwezig;
– In een mooie wijk vlakbij de natuur in Tilburg West;
– Uiterst geschikt als je de handen uit de mouwen durft te steken;
– Bakken vol mogelijkheden om er jouw droomhuis van te maken;
– Maar liefst vier slaapkamers;
– Ruime zij- en achtertuin waar je alles mee kan doen;
– Alle nodige voorzieningen om de hoek.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.