Pater Ruttenstraat 42

Verkocht
  • Tilburg
  • € 235.000,- k.k.

Over deze woning

Ben jij op zoek naar een huis waar je elke dag heerlijk thuis kan komen? Dan ben je bij deze hoekwoning aan de Pater Ruttenstraat, letterlijk, aan het juiste adres! Deze fijne woning uit 1950 is met haar grote perceel, uitgebouwde woonkamer, zeeën van ruimte en oneindig veel mogelijkheden helemaal klaar tot jouw favoriete plekje omgetoverd te worden.

Omgeving
De woning is ideaal gelegen in de wijk het Goirke, in de nabijheid van verschillende parken. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je maar 200 meter naar het Bart van Peltplein te lopen, waar een Jumbo en een DA drogist met PostNL punt zit.

Het populaire Textielmuseum ligt op een steenworp afstand, evenals museum de Pont, en daarnaast ben je in 5 minuten fietsen in het bruisende stadscentrum van Tilburg. Kortom: niet middenin de drukte, maar wel heerlijk centraal.

Hoewel in Tilburg alles zit wat je nodig hebt, bevind je je via de ringbanen binnen afzienbare tijd op de (snel)wegen richting Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Breda en de omliggende Brabantse dorpen. Ook sta je in no time het Centraal Station wanneer je de trein of de bus wilt pakken.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.