Pater Ruttenstraat 35

Verkocht
  • Tilburg
  • € 198.000,- k.k.

Over deze woning

ER IS ZEER VEEL BELANGSTELLING VOOR DE WONING. DE KIJKDAGEN ZIJN INMIDDELS VOLGEPLAND. WIL JE OP DE RESERVELIJST GEZET WORDEN DAN KAN JE JE GEGEVENS ACHTERLATEN.

Zoek jij al even naar de starterswoning waar je hart sneller van gaat kloppen? Goed nieuws! Dit leuke huis aan de Pater Ruttenstraat in Tilburg staat te koop én beschikt over alle elementen om onbezorgd te kunnen wonen. De woning uit 1954 ligt op een perfecte locatie, beschikt over drie slaapkamers en heeft een tuin waar je u tegen zegt. Kom jij snel kijken?

Omgeving
De woning is ideaal gelegen in de wijk het Goirke, in de nabijheid van verschillende parken. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je maar 200 meter naar het Bart van Peltplein te lopen, waar een Jumbo en een DA drogist met PostNL punt zit.

Het populaire Textielmuseum ligt op een steenworp afstand, evenals museum de Pont, en daarnaast ben je in 5 minuten fietsen in het bruisende stadscentrum van Tilburg. Kortom: niet middenin de drukte, maar wel heerlijk centraal.

Hoewel in Tilburg alles zit wat je nodig hebt, bevind je je via de ringbanen binnen afzienbare tijd op de (snel)wegen richting Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Breda en de omliggende Brabantse dorpen. Ook sta je binnen 5 minuutjes op het Centraal Station.

Algemeen
De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas. Daarnaast is het dak geïsoleerd, en zijn zowel de badkamer als de meterkast vernieuwd in 2014. Het huis wordt verwarmd middels gaskachels in plaats van een centrale verwarming. Het warme water komt via een geiser.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.