Pastoor Smitsstraat 45

Verkocht
  • Tilburg

Over deze woning

Zoek jij al even naar een modern en goed onderhouden driekamerappartement vlakbij het centrum? Goed nieuws; er komt een gave en speels ingedeelde maisonnette vrij aan de Pastoor Smitsstraat in Tilburg! Met haar verrassende karakter, twee slaapkamers, geweldige loggia en eigen parkeerplaats heeft deze woning alles om jouw favoriete plek te worden.

Omgeving
De Pastoor Smitsstraat is gelegen in het historische stadsdeel Oud-Noord, in de woonwijk Groeseind. Diverse voorzieningen, waaronder vele winkels, vind je in de straat ernaast. Tevens loop je in een paar minuutjes naar het levendige Besterdplein met de wekelijkse markt en sta je binnen no time middenin het gezellige stadscentrum van Tilburg. De nabijgelegen Ringbaan-Oost biedt snel toegang tot de snelwegen naar de omliggende dorpen en steden.

Algemeen
Het volledig geïsoleerde appartement uit 2007 ligt op de eerste en tweede verdieping van een uniek en kleinschalig appartementencomplex waarin nog twee andere appartementen gevestigd zijn. Je hebt een ruime eigen berging en een eigen parkeerplaats, die zich bevinden op het afgesloten binnenterrein van het complex. De VVE kosten bedragen €75,- per maand.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.