Keldermansstraat 39

Verkocht
  • Tilburg

Over deze woning

ER IS ZEER VEEL BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING. DE KIJKDAGEN ZIJN INMIDDELS VOLGEPLAND. GRAAG NOTEREN WIJ UW GEGEVENS VOOR DE RESERVELIJST.

Zoek jij al even naar de gezinswoning waar je hart sneller van gaat kloppen? Goed nieuws! Dit leuke huis aan de Keldermansstraat in Tilburg staat te koop én is ideaal om met kids in te wonen. De woning is, met haar centrale ligging, vier slaapkamers en de vele mogelijkheden om er helemaal jouw plek van te maken, absoluut de moeite waard om te komen bekijken.

Omgeving

Je woont op loopafstand van zowel de Spoorzone als het bruisende centrum van Tilburg, wat zich kenmerkt door de verscheidenheid aan winkels, horecagelegenheden, sportvoorzieningen, musea en nog veel meer. Bovendien is er in de Spoorzone zelf al van alles te beleven, met al haar gezellige eettentjes, hippe cafés, en leuke activiteiten. Kortom: niet middenin de drukte, wel super centraal.

Voor fijne wandelingen en, voor de sportieve mensen onder ons, hardlooproutes, sta je in no time in het Spoorpark of het Wilhelminapark. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je tevens niet de auto of de fiets te pakken, aangezien de AH XL (met in hetzelfde gebouw o.a. nog een drogisterij, slijterij en bakkerij) letterlijk om de hoek ligt. Daarnaast zijn er meerdere scholen, voor kinderen van jong tot oud, in de nabije omgeving te vinden.

Hoewel je je in Tilburg nooit hoeft te vervelen, zit je zo op de uitvalswegen richting andere (Brabantse) steden en dorpen. Ook loop je in een paar minuten naar het Centraal Station.

Algemeen

De woning is gebouwd in 1926. In 1999 is de begane grond voorzien van een nieuwe betonnen vloer met vloerverwarming, in 2009 zijn zowel de badkamer als de CV-ketel vernieuwd, in 2012 is de groepenkast vervangen en in 2019 is er een nieuwe moderne keuken geplaatst.

De ramen op de begane grond en de ramen in de slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.