Arendplein 36

Verkocht
  • Tilburg
  • € 300.000,- k.k.

Over deze woning

Deze woning is verkocht vanuit mijn social media kanalen (Facebook en Instagram).

Kan jij niet meer wachten tot je een heerlijk luxe en authentieke woning met vrij uitzicht tegenkomt? Geduld wordt beloond, want jouw huis staat aan het Arendplein in Tilburg-Zuid! In deze goed onderhouden hoekwoning uit 1951 is het, met haar glas in loodramen, paneeldeuren, enorme lichtpartijen en zeeën van ruimte elke dag weer een feestje om thuis te komen.

Omgeving
De woning staat aan het fraaie Arendplein: een ruim opgezet en rustig plein met veel groen en voldoende gratis parkeergelegenheid. Scholen, sportfaciliteiten en speelveldjes liggen om de hoek en in de directe omgeving vind je alle winkels die je nodig hebt. Ook als je onverhoopt je teen stoot tijdens het verhuizen komt het helemaal goed, want het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis ligt op hinkelafstand.

Voor een mooie wandeling loop je binnen een paar minuutjes naar het Leijpark, en na 5 minuten fietsen sta je middenin het bruisende stadscentrum van Tilburg. Je woont dus niet middenin de drukte, maar wel heerlijk centraal en overal dichtbij.

Je zit via de Ringbaan-Zuid, waar je vrijwel naast woont, binnen no time op de (snel)wegen richting Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Breda en de omliggende Brabantse dorpen. Niet dat je in Tilburg iets zal missen!

Algemeen
De woning heeft een geïsoleerd dak met in 2012 vernieuwde dakbedekking (balkon), en in 2005 is de meterkast uitgebreid en het leidingwerk vrijwel compleet vernieuwd. De buitenzijde van de woning is in 2020 nog opnieuw geschilderd.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.