Weverstraat 12

Verkocht
  • Oisterwijk

Over deze woning

Een verrassend ruime eengezinswoning op een prachtige en kindvriendelijke locatie. Klinkt dat als jouw toekomstige plekje? Kom dan snel een keer kijken naar dit huis aan de Weverstraat in Oisterwijk! Hier zit je zowel als stads- of natuurmens helemaal op je plek en daarnaast heb je alle mogelijkheden om het helemaal om te toveren tot jouw ideale thuis. Komt dat zien!

Omgeving

In de nabije omgeving van de Weverstraat, een straat tegenover een groenstrook én om de hoek van de “Voorste stroom”, vind je alles wat je nodig hebt. Zo liggen in de directe omgeving verschillende speeltuinen, supermarkten en (basis)scholen, en zijn tevens de KVL en het treinstation vlakbij. Ook woon je op loopafstand van het gezellige en bruisende Oisterwijkse centrum, met al haar winkelvoorzieningen en eet- en drinkgelegenheden, maar ook van diverse prachtige natuurgebieden zoals de Oisterwijkse Bossen en Vennen en de Kampina. Er is hier dus voor iedereen wat wils!

Hoewel je in Oisterwijk weinig zal missen, verplaats je je eenvoudig en snel naar dorpen en steden in de omgeving. Oisterwijk beschikt namelijk niet alleen over goede openbaar vervoersvoorzieningen en een eigen station, maar is met haar uitvalswegen ook gunstig gesitueerd ten opzichte van Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Verder is er is meer dan genoeg parkeergelegenheid voor en rondom de deur.

Indeling

Begane grond

Wanneer je voor het huis staat, zal de splinternieuwe onderhoudsvriendelijke voortuin je niet ontgaan. Deze is pas twee jaar geleden aangelegd en dat is te zien. Zullen we naar binnen gaan?

Je stapt de woning binnen in de keurige hal, waar je rechts achtereenvolgens het toilet, de vernieuwde meterkast en de trapopgang kan vinden en waar de overige deur toegang biedt tot de rest van de begane grond. Je beschikt daarnaast over een handige trapkast, die vanuit de woonkamer te gebruiken is.

En die woonkamer? Die is, met haar neutrale afwerkingen en aangename hoeveelheid lichtinval door de raampartijen aan weerszijden, klaar voor jouw meubels, decoratie en styling. Je kunt de ruimte gemakkelijk verdelen in een zitgedeelte aan de voorzijde en een (aan de keuken en tuin grenzend) eetgedeelte aan de achterzijde. Links achterin, in het verlengde van het eetgedeelte, vind je de keuken.
Over die keuken gesproken. Deze is vrij basis en wellicht aan vervanging toe, maar heeft alle potentie (en ruimte, licht, en aansluitingen) om iets moois te worden. Had je er bijvoorbeeld al aan gedacht dat je door een muur te verwijderen een open keuken in een hoek van de woonkamer creëert? Precies! Je vindt hier verder de deur naar de buitenruimte.

Eerste verdieping

Via de trap in de hal kom je op de overloop van de eerste verdieping, waar er toegang is tot drie slaapkamers en de badkamer. Op de overloop en in de kamers ligt een nette laminaatvloer.

De twee grootste slaapkamers liggen samen over de volledige lengte van de woning. Beide kamers zijn, door hun oppervlakte en prettige lichtinval, geschikt om als master bedroom te gebruiken. De derde en kleinere kamer, die aan de rechter achterzijde van de eerste verdieping te vinden is, zou zich bijvoorbeeld ook uitstekend lenen als inloopkast of thuiswerkplek.

De badkamer is voorzien met een vernieuwde inloopdouche, een wastafel, toilet en aansluitingpunt voor de wasmachine. Mocht deze niet binnen jouw stijl vallen, dan kan je ook deze ruimte naar smaak aanpassen.

Tweede verdieping

Middels een vlizotrap kom je op de tweede verdieping, waar naast de cv-ketel (Remeha, 2020) een ruime zolder vol potentie tot je beschikking staat. Je moet er even doorheen kijken, maar als dat je lukt zie je dat je hier na wat klussen een gave vierde slaapkamer of hobbyruimte kan creëren. Het zal het waard zijn!

Tuin

Net wanneer je denkt dat je alles hebt gezien, stap je via de tuindeur in de keuken naar buiten. Met zo’n tuin op het zuidwesten, met zowel een terras en een gazon in de zon als een overkapping, mag het weer heel snel lente en zomer worden! Ook vind je hier een vrijstaande stenen berging en een achterom met brede doorgang.

Bijzonderheden

• Aantrekkelijke gezinswoning;
• Gelegen in een rustige straat met vrij uitzicht;
• Drie slaapkamers (meerdere mogelijk);
• Netjes onderhouden;
• Aangenaam veel licht en ruimte;
• Fijne tuin op het zuidwesten inclusief overkapping, berging en achterom;
• Zowel dichtbij het stadsgevoel als dichtbij de natuur;
• Alle nodige voorzieningen om de hoek.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.