Peellandstraat 13

Verkocht
  • Oisterwijk
  • € 225.000,- k.k.

Over deze woning

ER IS ZEER VEEL BELANGSTELLING VOOR DE WONING. DE KIJKDAGEN ZIJN INMIDDELS VOLGEPLAND. WIL JE OP DE RESERVELIJST GEZET WORDEN DAN KAN JE JE GEGEVENS ACHTERLATEN.

Ben je op zoek naar een fraaie (starters)woning in het mooie Oisterwijk, dan is dit je kans! De woning beschikt o.a. over een aangenaam lichte woonkamer, ruime woonkeuken, twee slaapkamers, moderne badkamer, bergzolder en een onderhoudsvriendelijke achtertuin met groot multifunctioneel bijgebouw van maar liefst ca. 57 m².

Op slechts enkele minuten fietsafstand ben je in het centrum van Oisterwijk met al haar winkelvoorzieningen en natuurlijk de wel befaamde eet- en drinkgelegenheden. Op korte afstand bevinden zich tevens meerdere bassischolen, een kinderopvang maar ook een middelbare school.

Daarnaast zijn de uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch eenvoudig en snel te bereiken. Daarbij wordt Oisterwijk omgeven door diverse prachtige natuurgebieden zoals de Oisterwijkse Bossen en Vennen, de Kampina, het landgoed Nemelaer en landgoed de Rosep.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.