Haarenseweg 20

Verkocht
  • Oisterwijk

Over deze woning

Ben je op zoek naar een huis met eindeloze mogelijkheden op een riant perceel? Hét grote pluspunt van deze woning: in 2006 is er een bijgebouw gerealiseerd, waar je echt alle kanten mee op kunt: een geheel onderkelderd gebouw met bergzolder.
Multifunctioneel: ideaal voor extra woonruimte, bijvoorbeeld een mantelzorgwoning. Gebruik als thuiswerkplek, kantoor, praktijk- of werkruimte, dat kan ook allemaal. En met de kelder van ruim 34 m2 maak je écht je dromen waar: Eindelijk die muziekstudio, wijnkelder of mancave. Afijn, je mag het zelf invullen. Maar het blijft een superkans in het mooie Oisterwijk!

Indeling

Begane grond

Wanneer je voor de woning staat, kun je aanbellen om naar binnen te gaan of via de zijkant van het huis naar de carport en garage lopen. Geen zorgen: beide toegangen horen bij het huis. We starten via de voordeur.

Je komt meteen in de ruime hal, waar de meterkast en de trapopgang te vinden zijn. Plek genoeg voor de garderobe. En daar is ook de deur naar de living.

En die woonkamer kan, door de ruimte, de indeling en de vorm, gemakkelijk worden verdeeld in een zit- en eetgedeelte. Dit betekent dat je heerlijk kunt relaxen aan de voorzijde van de living, nabij de knusse haard, terwijl je urenlang kunt tafelen aan de achterzijde bij de openslaande tuindeuren. In dit geval heb je zelfs nog een stuk kamer over, waar je uiteraard mee kan doen wat jij wilt. Bijvoorbeeld een werkplek.
Daar is ook nog een deur waarachter zich een echte kelder bevindt.

Het volgende vertrek dat je tegenkomt is de keuken. Hoewel een echte Siematic, kan het zo maar niet jouw smaak zijn. Dan heb je natuurlijk allerlei mogelijkheden om deze ruimte naar wens te veranderen. Een goede basis is er in ieder geval al.

Achter de keuken is de bijkeuken gesitueerd, waar je de cv-ketel en de aansluitingen voor was-apparatuur aantreft. Daarnaast heb je hier, net als in de keuken, toegang tot de tuin. Verder biedt de bijkeuken toegang tot de toiletruimte met fonteintje. De badkamer, voorzien van een ligbad, een douchecabine en een wastafel met spiegel, is ook te bereiken via een deur in de bijkeuken. Ook hier kan je grenzeloos je fantasie loslaten. Andere kleuren, nieuwe styling of voorzieningen? Ga je gang. Een grotere badkamer? We noemen maar wat!

Eerste verdieping

Voordat we gaan ontdekken waarom dit met recht een multifunctionele woning te noemen is, gaan we boven kijken. Hier vind je namelijk de vier slaapkamers van de woning, die allemaal in een hoek van de verdieping gesitueerd zijn. Een van de kamers beschikt over een wastafel, een ander over een deur naar het plat dak.
Alle kamers zijn ruim genoeg om een volwaardige slaapkamer te realiseren, waardoor je zelf kiest welke kamer jouw master bedroom wordt.
De overige ruimtes kunnen bijvoorbeeld fijne kinderkamers worden, maar bieden ook ruimte voor een thuiswerkplek, kastenkamer of eventueel een badkamer boven.

Tweede verdieping

Vanuit de overloop op de eerste verdieping is met een vlizotrap de bergzolder te bereiken. De zolder heeft door de ruimte veel potentie om een gave vijfde (slaap)kamer te worden. Een vaste trap naar zolder is een redelijk simpele ingreep met als belangrijkste gevolg: veel extra woonruimte

Bijgebouw

Het bijgebouw uit 2006 bestaat uit een carport, een garage en een in tweeën gesplitste berging; met een keukenblok en een toilet, beschik je hier over tal van gebruiksmogelijkheden. Met ook nog een grote kelder onder de hele berging. Dit is een gebouw dat betekenis geeft aan het woord potentie. Je creëert hier bijvoorbeeld een waanzinnige praktijk- of kantoorruimte, volledig buitenom bereikbaar Of maak jij hier een tweede leefruimte van? Denk eens aan een mantelzorgwoning. En dan die kelder van ruim 34 vierkante meters; wat kun je daar allemaal mee? De mogelijkheden zijn oneindig. De vraag is wat jíj́ er mee gaat doen.

Tuin

Ben je nog niet overtuigd? Dan is het de hoogste tijd om naar buiten te gaan. Dat kan op 3 manieren: via de openslaande tuindeuren in de living of de deur in de keuken of de deur van bijkeuken naar terras. Wat je ook kiest, meteen valt de enorm ruimtelijke tuin op, met terrassen, een groot grasveld en heel veel groen.
Hier is altijd wel een lekker plekje te vinden, naar wens in de zon of in de schaduw. Waardoor dit de ideale stek is om in alle privacy te ontspannen en te genieten met vrienden en familie. Met een diepte van circa 50 meter is dit een tuin met de uitstraling van een privépark. Kom maar op met die nazomeravonden!

Omgeving

In de nabije omgeving van de Haarenseweg vind je werkelijk alles wat je hartje begeert. Deze locatie is fantastisch als je van een stads én dorps karakter houdt. Zo ligt de woning in de luwte van het pittoreske centrum (een paar minuten fietsen). Een centrum met sfeervolle terrassen en hoogwaardige culinaire horeca, waar het leven een feest is. Het ruime aanbod van winkels is ook heel goed bereikbaar; en dat geldt zeker ook voor het NS station. Je zit zo in de trein als je dat wilt. Daarnaast woon je in de buurt van diverse prachtige natuurgebieden, zoals de Oisterwijkse Bossen en Vennen, en vooral de Kampina. Er is hier dus voor iedereen wat wils!

Hoewel je in Oisterwijk weinig zal missen, verplaats je je eenvoudig en snel naar dorpen en steden in de omgeving. Oisterwijk beschikt namelijk niet alleen over goede openbaar vervoersvoorzieningen en een eigen station, maar is met haar uitvalswegen ook gunstig gesitueerd ten opzichte van o.a. Tilburg, Eindhoven en
’s-Hertogenbosch.

Bijzonderheden

• Riante woning op een aantrekkelijke locatie;
• Ruime inrit, carport en garage. Alleen op de inrit kun je al 3 auto’s kwijt;
• Zeeën van ruimte en mogelijkheden, zowel binnen als buiten;
• Vier prima slaapkamers;
• Mogelijkheid voor extra slaapkamer(s) op zolder;
• Royale tuin op het zuidoosten met veel groen en privacy;
• Inclusief ruim multifunctioneel bijgebouw (2006) met keuken en toilet, dat volledig onderkelderd is;
• Perfecte locatie tussen het dorp en de natuur;
• In de nabijheid van diverse wandel- en fietsroutes;
• Alle nodige voorzieningen om de hoek;
• Goed openbaar vervoer, waaronder een NS station;
• Gunstig geleden ten opzichte van Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.