Gemullehoekenweg 17

Verkocht
  • Oisterwijk

Over deze woning

TER INFO: Vanwege de enorme belangstelling kunnen er op dit moment geen bezichtigingen meer ingepland worden. Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden dan kunt u uw gegevens bij ons achterlaten.

Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan staat jouw project klaar aan de Gemullehoekenweg in Oisterwijk! Deze maisonnette ligt middenin het populaire centrum, is betaalbaar, heeft een goede basis én biedt oneindig veel mogelijkheden. Hier heb je na wat klussen en doe het zelven goud in handen. Ready?

Omgeving

Aangezien je in het bruisende centrum van Oisterwijk woont, met al haar winkelvoorzieningen en eet- en drinkgelegenheden, hoef je je hier nooit te vervelen. Tevens zijn er in de directe omgeving verschillende pleintjes, supermarkten, basisscholen, de KVL en het station te vinden. Daarnaast wordt het dorp omgeven door diverse prachtige natuurgebieden zoals de Oisterwijkse Bossen en Vennen, de Kampina, het landgoed Nemerlaer en landgoed de Rosep. Er is hier dus voor iedereen, of je nu een stads- of natuurmens bent (of allebei), wat wils!

Hoewel je in Oisterwijk weinig zal missen, zijn de uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch eenvoudig en snel te bereiken.

Algemeen

Deze woning uit 1970 heeft – zoals bovengenoemd – bakken vol potentie, maar dient te worden gemoderniseerd. Hier liggen kansen! Jij kan, terwijl je de woning aanpakt, jouw wensenlijstje van top tot teen afvinken en alles doen wat je niet laten kan.

Er is een bouwtechnisch rapport van de woning aanwezig zodat je een goed beeld krijgt van een mogelijk kostenplaatje.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.