Dieze 15

Verkocht
  • Oisterwijk

Over deze woning

Heerlijk thuiskomen of thuisblijven; daar is deze leuke woning aan de Dieze in Oisterwijk uitermate geschikt voor! Het verrassend ruime huis is met haar uitgebouwde woonkamer, moderne keuken, twee badkamers en geweldige tuin helemaal klaar om jouw favoriete plek te worden. Ben jij dat ook?

Omgeving

De woning staat in een ruim opgezette straat met veel parkeergelegenheid, in de wijk ‘Pannenschuur’ in Oisterwijk. Het winkelcentrum Pannenschuurplein, waar je terecht kunt voor alle dagelijkse voorzieningen, ligt om de hoek. Ook meerdere basisscholen, een kinderopvang, middelbare school en het groene Willem van der Aa-Park zijn in de buurt gelegen.

Je bent binnen 10 minuten fietsen in het bruisende centrum van Oisterwijk met al haar winkelvoorzieningen en eet- en drinkgelegenheden. Tevens wordt het dorp omgeven door diverse prachtige natuurgebieden zoals de Oisterwijkse Bossen en Vennen, de Kampina, het landgoed Nemerlaer en landgoed de Rosep. Er is hier dus voor iedereen, of je nu een stads- of natuurliefhebber bent, wat wils!

Hoewel je in Oisterwijk weinig zal missen, zijn de uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch eenvoudig en snel te bereiken.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.