U wilt uw huis verkopen?

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Dan stel ik me graag in een persoonlijk gesprek aan u voor, luister naar uw wensen en beantwoord uw vragen. Uiteraard vertel ik, hoe ik u van dienst kan zijn, wat mijn werkwijze inhoudt en wat mijn toegevoegde waarde is. 

Ik neem u graag al het werk uit handen, als full service makelaar, van bezichtigingen en onderhandelingen tot de juridische afhandeling en de begeleiding bij de notaris. 

Wilt u liever zelf actief aan de slag met de verkoop van de woning, om zo de verkoopkosten zo laag mogelijk te houden, dan kan dat natuurlijk ook. Ik help u graag bij de onderdelen waar u wel hulp bij nodig heeft. Aangezien niet iedereen hierbij dezelfde wensen heeft worden de deeldiensten op maat gemaakt. Je kunt zelfs besluiten om de verkoop van je huis te beginnen met deeldiensten en in een later stadium over te stappen naar het full service pakket. De betaalde kosten voor de deeldiensten worden dan verrekend met de nieuwe full service overeenkomst zodat het u niets extra’s kost. 

Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Ik wil een afspraak