Omschrijving

Ben je op zoek naar een aangenaam lichte en fraaie hoekwoning (ca. 102 m²/ca. 439 m³) met garage, dan is dit je kans! 

De woning is fraai gelegen in een ruim opgezette straat met veel diversiteit qua type woningen en voldoende parkeergelegenheid. In de directe omgeving vind je diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, speelveldjes en sportfaciliteiten. Tevens zijn de uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch eenvoudig en snel te bereiken.

Indeling

Entree/hal met garderobe, toiletruimte met closet en fonteintje én toegang tot de woonkamer. 

De woonkamer is, zoals je op de foto’s kunt zien, speels ingedeeld met een eet- en zitgedeelte. Door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde komt er veel daglicht de woonkamer binnen. Vanuit de achterzijde is middels twee verschillende doorgangen de achtertuin te bereiken. 

De eenvoudig uitgevoerde keuken staat in open verbinding met de woonkamer en beschikt over een losstaande gaskookplaat met oven en een aansluitpunt voor de vaatwasser. In het midden staat een muurtje die je ideaal kunt gebruiken als bartafel ;-)

Weer terug naar de voorste gedeelte van de woonkamer waar naast de meterkast ook een opslagplaats onder de trap is voor de nodige spullen. 

De gehele vloer is afgewerkt met een fraaie lichte laminaatvloer.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, de was-stookruimte en de badkamer. De eerste grote slaapkamer is aan de voorzijde gelegen samen met de badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. De tweede ruim bemeten slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een fraai hoog plafond. Hierdoor oogt de kamer nog ruimtelijker en lichter. Tevens een ideale werk-hobbykamer als je het mij vraagt! In ongeveer het midden van de woning is de was-stookruimte gesitueerd. Hier bevindt zich de opstelling van de HR combiketel (2010) en een aansluitpunt ten behoeve van de wasmachine. De derde slaapkamer is hierachter gelegen en eveneens ruim van opzet.

Tuin

De achtertuin is grotendeels betegeld en kan naar eigen smaak ingericht worden. Vanwege de diepte van de tuin is er op zonnige dagen altijd wel ergens zon of schaduw te vinden. Achter in de tuin staat een riante vrijstaande stenen berging. Tevens is de tuin via een achterom te bereiken. 

Naast de woning is de ruime garage met oprit gelegen. Altijd fijn om naast je woning je auto overdekt te kunnen plaatsen maar daarnaast ook heel handig voor extra opslag.

Bijzonderheden

- Aangenaam lichte en fraaie hoekwoning (ca. 102 m²/ca. 439 m³) 
- Eigen garage met oprit! 
- Drie ruim bemeten slaapkamers
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing 
- Achtertuin met vrijstaande stenen berging 
- Op korte afstand van het centrum gelegen

Kenmerken