Klaproos 25

Verkocht
  • Udenhout

Over deze woning

Deze woning is verkocht vanuit het eigen netwerk. Ik zet mijn woningen altijd een kleine week eerder op Facebook en Instagram. Mocht je er dan iets leuks tussen zien staan dan kunnen we wellicht al eerder gaan kijken bij de woning.

Ben je op zoek naar een aangenaam lichte en uitgebouwde woning, dicht bij alle gemakken van het centrum en tevens op korte afstand van de bossen? Dan is deze leuke jaren ‘90-gezinswoning aan de autoluwe Klaproos in Udenhout echt iets voor jou!

De woning beschikt o.a. over een fraaie ruime woonkamer met moderne open keuken (2019), vier slaapkamers, moderne badkamer (2015) en een zonnige achtertuin met overkapping en berging.

Energielabel B: Volledig geïsoleerd (volgens bouwperiode)

Omgeving
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk. Met een grote speelweide op korte afstand is de locatie ideaal voor gezinnen met kinderen. En ga je zelf graag de natuur in? Binnen honderd meter loop je de bebouwing uit, zo het groen in! Ook het Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen is snel te bereiken voor een leuke activiteit in de natuur.

Udenhout zelf is verder van alle gemakken voorzien, zoals supermarkten, winkels, een basisschool, de bibliotheek en leuke restaurants. Ook de ligging ten opzichte van bijvoorbeeld het gezellige Loon op Zand en Tilburg is gunstig; de stad is met de auto binnen een kwartier te bereiken.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.