Gageldonk 4

Verkocht
  • Udenhout

Over deze woning

ER IS ZEER VEEL BELANGSTELLING VOOR DE WONING. DE KIJKDAGEN ZIJN INMIDDELS VOLGEPLAND. WIL JE OP DE RESERVELIJST GEZET WORDEN DAN KAN JE JE GEGEVENS ACHTERLATEN.

Ben jij op zoek naar een verrassend ruime tussenwoning middenin een kindvriendelijke en groene woonomgeving? Dan staat jouw huis aan de Gageldonk in Udenhout! Dit pareltje beschikt met haar perceel van 150m² inclusief ruime berging, nette en goed onderhouden staat én zeeën van ruimte en licht over alle elementen om zorgeloos (en thuiswerk-proof) te kunnen wonen. Wanneer kom jij kijken?

Omgeving
De woning staat in een rustige en gewilde wijk in Udenhout – een dorp waar de tijd niet heeft stil gestaan maar waar het gemoedelijke karakter nog altijd heerst. Alle benodigde dagelijkse voorzieningen liggen in de directe omgeving.

Het mooie dorp ligt prachtig en gunstig, waardoor zowel natuur- als stadsmensen hun geluk niet op kunnen. Zo is het centraal gelegen tussen de steden Tilburg en ‘s-Hertogenbosch en tevens om de hoek bij het bekende pretpark de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen, maar zijn ook natuurgebieden de Loonse en Drunense duinen, De Brand, de Kampina en de Oisterwijkse bossen op fietsafstand. Tevens loop je binnen 100 meter de bebouwing uit en zo het groen in. Het beste van twee werelden, noemt men dat!

Algemeen
De woning uit 1999 is geheel voorzien van dubbele beglazing en van gevel-, dak- en vloerisolatie. Het beschikt over energielabel A. Verder liggen er zonnepanelen op het dak van de woning, die gehuurd worden voor €60,- per maand. Vrijwel alle wanden en plafonds zijn voorzien van spuitwerk.

De huidige bewoners hebben in 2020 het tegelwerk en de douche in de badkamer vernieuwd, een nieuwe HR combiketel gehangen en een nieuwe pomp voor de vloerverwarming geplaatst. De keuken beschikt sinds 2020 over een nieuwe koelkast.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.