Van Balenstraat 8

Verkocht
  • Tilburg

Over deze woning

Ben jij op zoek naar een energiezuinige, instapklare en modern afgewerkte hoekwoning met eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein? Dan staat jouw nieuwe droomwoning aan de Van Balenstraat in Tilburg! Dit plaatje is met haar aangename hoeveelheid ruimte en licht, luxe open keuken, moderne badkamer, drie prima slaapkamers, ruimtelijke (berg)zolder en geweldige zonnige tuin met overkapping écht van alle gemakken voorzien. Vlakbij het bruisende stadscentrum maar toch middenin de rust, beschik je hier over alle elementen om zorgeloos en thuiswerk-proof te kunnen wonen.

Omgeving

De woning is gelegen in Rosmolen, een nieuwbouwbuurt in de rustige en kindvriendelijke wijk Loven-Besterd in Noord-Oost Tilburg. Sportvoorzieningen, scholen, speeltuintjes, supermarkten en andere winkels voor dagelijkse benodigdheden liggen om de hoek.

Je fietst binnen enkele minuten naar het hart van de stad, met haar grote en gevarieerde winkelaanbod, het bruisende uitgaansleven, gezellige terrassen en uitstekende restaurants. Op dezelfde afstand vind je de tevens de Spoorzone, waar (normaliter) meerdere keren per jaar allerlei leuke activiteiten plaatsvinden.

Rosmolen is makkelijk te bereiken en verlaten, zowel door de gunstige ligging ten opzichte van de ringbanen als door de openbaar vervoervoorzieningen in de wijk. Er is in de straat/omgeving voldoende extra parkeergelegenheid aanwezig,

Algemeen

De woning is gebouwd in 2017 (over nieuwbouw gesproken!) en beschikt over een grote uitbouw waardoor de diepte van het huis maar liefst ca. 11 m² is. De woning heeft energielabel A, beschikt over 6 zonnepanelen en zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.