Sint Willebrordstraat 13

Verkocht
  • Tilburg
  • € 235.000,- k.k.

Over deze woning

Wil jouw zoektocht naar een modern, instapklaar 3-kamer appartement op een toplocatie maar niet slagen? Daar kan snel verandering in komen door dit pareltje aan de Sint Willebrordstraat in Tilburg! Aan dit netjes afgewerkt hoekappartement uit 2002 hoeft helemaal niets te gebeuren, en er is alle ruimte en mogelijkheid om er compleet jouw eigen draai aan te geven. Dat klinkt niet alleen goed – dat is het ook.

Omgeving
Dit appartement in de wijk “Loven-Besterd” is enorm gunstig gelegen. Je staat binnen 5 minuten fietsen middenin de drukte van het stadscentrum met al haar voorzieningen, de gezellige Spoorzone en op het Centraal Station, maar je woont zelf in een rustige woonomgeving. Ideaal!
Je hebt uitzicht op het onlangs opnieuw aangelegde Sint Willebrordplein, en daarnaast loop je in een paar minuten naar de bakker, de supermarkt en de bushalte. Tevens zijn de uitvalswegen door de korte afstand naar de Ringbaan-Oost uitstekend te bereiken.

Algemeen
Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing en hardhouten kozijnen met draai- en kiepramen. In de kelder van het complex heb je een eigen berging, een eigen vaste parkeerplaats op het buitenterrein en een gezamenlijke fietsenstalling. Je draagt financieel bij aan de Vereniging van Eigenaren in de vorm van een maandelijkse bijdrage van €134,96.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.