Pagestraat 33

Verkocht
  • Tilburg

Over deze woning

ER IS ZEER VEEL BELANGSTELLING VOOR DE WONING. DE KIJKDAGEN ZIJN INMIDDELS VOLGEPLAND. WIL JE OP DE RESERVELIJST GEZET WORDEN DAN KAN JE JE GEGEVENS ACHTERLATEN.

Hoe klinkt een woning met een nette basis, bakken vol potentie, op een zeer gewilde locatie in Tilburg? Precies, als een leuke uitdaging! Als je niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken, en om van een ietwat gedateerde woning jouw droomstulpje te maken, dan staat jouw project klaar aan de Pagestraat. Op een steenworp afstand van zowel de Piushaven als het stadscentrum, heb je hier na wat klussen en doe-het-zelven goud in handen. Ready?

Omgeving
De woning is dus gelegen nabij de bruisende Piushaven en het altijd gezellige stadscentrum. Om die reden zijn alle benodigde voorzieningen – denk aan eet- en drinkgelegenheden, winkels, sportvoorzieningen, scholen e.d – in de directe omgeving te vinden. Ook woon je op loopafstand van de Jumbo en de AaBe fabriek; dé nieuwe winkel hotspot in Tilburg. Deze wijk is niet voor niets één van de meest gewilde woonwijken van de stad!
Er is een goede ontsluiting naar de omliggende dorpen, en binnen no time zit je op de snelwegen richting Breda, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. In de Pagestraat zelf is er voldoende parkeergelegenheid.

Algemeen
De woning heeft – zoals bovengenoemd – een goede basis, maar voldoet wellicht niet meer aan de algemene woonwensen van deze tijd. Hier liggen kansen. Jij kan, terwijl je de woning aanpakt, jouw wensenlijstje van top tot teen afvinken en alles doen wat je niet laten kan.

De woning beschikt, naast dakisolatie, over dubbel glas. Daarnaast is er heerlijke vloerverwarming (bijverwarming) voor onder de voetjes op bijna de hele begane grond.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.