Oudenboschstraat 2

Verkocht
  • Tilburg
  • € 345.000,- k.k.

Over deze woning

ER IS ZEER VEEL BELANGSTELLING VOOR DE WONING. DE KIJKDAGEN ZIJN INMIDDELS VOLGEPLAND. WIL JE OP DE RESERVELIJST GEZET WORDEN DAN KAN JE JE GEGEVENS ACHTERLATEN.

Kan jij niet meer wachten tot je een fraaie, mooie woning tegenkomt? Geduld wordt beloond, want jouw huis staat in de Oudenboschstraat in de Reeshof in Tilburg! In deze aangenaam lichte twee-onder-een-kapwoning is – met haar grote perceel, ruime oprit (voor 4 auto’s) en geweldige locatie – alles voorhanden om opnieuw een familie jarenlang een fijn thuis te bieden.

Omgeving

De Oudenboschstraat is een rustige woonstraat in Tilburg, prachtig gelegen tussen het Reeshofpark en de Dongevallei. De wijk kenmerkt zich door haar open en groene karakter, centrale ligging, veel parkeergelegenheid en rust. De straat ligt in het midden van stadsdeel De Reeshof, en is daardoor bijzonder dichtbij allerlei voorzieningen als (basis- en middelbare) scholen, het zwembad en winkelcentrums De Heyhoef en Dalempromenade. Mocht je toch iets missen in de wijk, dan sta je al na 10 minuten in de trein of de auto in het bruisende stadscentrum van Tilburg. Ook de uitvalswegen zijn eenvoudig en snel te bereiken. Dit is heerlijk wonen in zowel de prettige als de praktische zin!

Algemeen

De woning is gebouwd in 1996, volledig geïsoleerd (volgens bouwperiode) en aangesloten op stadverwarming.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.