Kasteel Nijenrodestraat 281

Verkocht
  • Tilburg

Over deze woning

In een prachtige groene omgeving gelegen, sfeervol 3-kamerappartement met twee balkons en een eigen berging op de begane grond. De woning beschikt over een moderne uitstraling waarbij de keuken in 2013 is vernieuwd en de badkamer afgelopen april 2020.

Het appartement is op de 3e verdieping gelegen met uitzicht over groen en de villa’s aan de Professor Gimbrèrelaan. De kasteel Nijenrodestraat ligt in een rustige woonomgeving in de gewilde wijk De Reit in een parkachtige omgeving met vijver aan de rand van natuurgebied Wandelbos en Oude Warande met alle recreatieve mogelijkheden van dien. Met de fiets zit je zo op de aantrekkelijke fietsroutes richting natuurschone omgeving of sta je in het bruisende stadscentrum.

Op korte afstand bevindt zich een AH supermarkt, de Universiteit (5 min lopen), openbaar vervoer voorzieningen waaronder busverbindingen alsmede het treinstation (10 min fietsen).
Via de ringbanen ben je tevens binnen afzienbare tijd op de (snel)wegen richting Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Breda en de omliggende dorpen. Een ideale en gewilde locatie dus.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.