Hoogkarspelstraat 61

Verkocht
  • Tilburg
  • € 250.000,- k.k.

Over deze woning

ER IS ZEER VEEL BELANGSTELLING VOOR DE WONING. DE KIJKDAGEN ZIJN INMIDDELS VOLGEPLAND. WIL JE OP DE RESERVELIJST GEZET WORDEN DAN KAN JE JE GEGEVENS ACHTERLATEN.

Zoek jij al even naar de gezinswoning waar je hart sneller van gaat kloppen? Goed nieuws! Dit leuke huis aan de Hoogkarspelstraat in Tilburg staat te koop én is ideaal om met kinderen in te wonen. De woning ligt op een rustige locatie, beschikt over vier slaapkamers en heeft een heerlijk diepe tuin grenzend aan een speelveldje. Kom dat maar eens met eigen ogen bekijken!

Omgeving
De Hoogkarspelstraat is een rustige woonstraat, gelegen in de wijk Heerevelden. De wijk kenmerkt zich door veel groen, relatief veel parkeergelegenheid en rust. Direct achter de woning is een omheinde speelvoorziening te vinden, met zowel een speeltuin als een voetbalveld, wat ideaal is voor de kleintjes en grotere kleintjes. In de omgeving liggen tevens volop andere speeltuintjes en grasveldjes, mocht de voorziening achter het huis ooit gaan vervelen. Het blijven tenslotte kinderen.

De straat ligt in het midden van stadsdeel De Reeshof, en is daardoor bijzonder dichtbij allerlei voorzieningen als (basis- en middelbare) scholen, het zwembad, winkelcentrum De Heyhoef en het Reeshofpark. Mocht je toch iets missen in de wijk, dan sta je al na 10 minuten in de trein of de auto in het bruisende stadscentrum van Tilburg. Ook de uitvalswegen zijn eenvoudig en snel te bereiken.

Algemeen
De woning is volledig geïsoleerd (volgens bouwperiode) en voorzien van een nieuwe dakkapel (2014) met HR++ glas. Deels voorzien van elektrische rolluiken, een elektrische zonnescherm en op de begane grond is er vloerverwarming. Heerlijk!

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.