Hoefstraat 104

Verkocht
  • Tilburg
  • € 195.000,- k.k.

Over deze woning

Deze woning is verkocht vanuit mijn social media kanalen (Facebook en Instagram). Ik zet mijn woningen vrijwel altijd een kleine week eerder op Facebook en Instagram voordat ze op Funda verschijnen. Mocht er dan iets leuks tussen staan dan kunnen we wellicht al eerder gaan kijken bij de woning.

Heb je zin om weer een keer verrast te worden door een woning? Gaan we regelen, kom maar eens kijken naar deze eindwoning aan de Hoefstraat in Tilburg! Het leuke huis uit 1905 is door haar aan- en ombouw verrassend veel ruimer dan je in eerste instantie zou denken. Je kan hier dus helemaal je fantasie op loslaten en het binnen no time jouw paleisje maken. Ready, set, go!

Omgeving
De woning is ideaal en gunstig gelegen in de wijk het Goirke, in de nabijheid van verschillende parken. Voor de dagelijkse boodschappen loop je in een paar minuten naar het Bart van Peltplein, waar een Jumbo en een DA drogist met PostNL punt zit.

Het populaire Textielmuseum ligt op een steenworp afstand, evenals museum de Pont, en daarnaast ben je in 5 minuten fietsen in het bruisende stadscentrum van Tilburg. Kortom: niet middenin drukte, maar wel heerlijk centraal.

Hoewel je in Tilburg weinig zal missen, zit je via de ringbanen binnen afzienbare tijd op de (snel)wegen richting Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Breda en de omliggende Brabantse dorpen. Ook sta je binnen 7 minuten op het Centraal Station.

De aanbouw en de ombouw van de woning zijn in 2003 geplaatst, toen ook meteen de indeling van de woonkamer in zijn geheel vernieuwd is. Tevens is in 2004 het dak geïsoleerd en een vernieuwde meterkast geplaatst. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Het bouwtechnisch rapport van de woning is aanwezig zodat je een goed beeld krijgt van een mogelijk kostenplaatje.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.