Drontenhof 8

Verkocht
  • Tilburg

Over deze woning

Vraag jij je al een tijd af waar toch die multifunctionele gezinswoning op een toplocatie blijft? Dan vormt dit aangename huis aan de Drontenhof in Tilburg een enorme kans! De woning is, met haar ligging middenin het groen aan de bosrand, ruimte en grote garage, helemaal klaar om jou tal van mogelijkheden te bieden. Kom je het zelf ontdekken?

Omgeving
De leuke woning is geweldig gelegen, met aan de tuin grenzend de Langendijk; een groene omgeving, zonder directe achterburen, aan de bosrand. Je bevind je in de kindvriendelijke wijk “de Huibeven, Reeshof”. Dit is dé ideale woonwijk voor (jonge) gezinnen, met meerdere basisscholen, speeltuintjes en diverse sportvoorzieningen in de buurt. Er zijn ook twee winkelcentra dichtbij te vinden, namelijk ‘Heyhoef’ en ‘Buurmalsenplein’.
Huibeven staat voornamelijk bekend als de “D”-buurt van de Reeshof. De wijk is gelegen tussen: Winkelcentrum ‘De Heyhoef’/Heereveldendreef, Langendijk, Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg en De Zuidrand van het Reeshofbos tegen het spoor aan. Huibeven is een zeer rustige woonwijk die eigenlijk is opgedeeld in twee gedeelten. De Huibevendreef vormt de scheiding. De zuidkant zit tegen het Reeshof bos aan en de noordzijde omringt “Huibevenpark”.

Indeling
Begane grond
Wanneer je voor de woning staat – en je oog laat vallen op het leuke exterieur – zijn er twee deuren die je kan openen: de voordeur en de deur naar de garage. Laten we beginnen bij de laatstgenoemde.
Door de enorm ruime garage (2008), die aan de woning vast zit middels een hal, beschik je wanneer je hier woont over tal van gebruiksmogelijkheden. De garage is namelijk volledig geïsoleerd, voorzien van krachtstroom, internet/datakabels en vloerverwarming. Dit maakt de woning bijvoorbeeld uitermate geschikt om als woon/werkcombinatie te gebruiken, grote hobbyruimte, of als levensloopbestendige woning. Wat ga jij er mee doen?

Het is de hoogste tijd om de woning te betreden. Je stapt door de voordeur de hal binnen, waar je toegang hebt tot de uitgebreide en vernieuwde meterkast (2015, 12 groepen), de trapopgang en de toiletruimte met fonteintje. Het volgende vertrek is de woonkamer.

En die woonkamer kan, door de ruimte, de indeling en de vorm, gemakkelijk worden verdeeld in een zit- en eetgedeelte. Dit betekent dat je heerlijk kan loungen aan de voorzijde van de living, terwijl je urenlang tafelt aan de achterzijde nabij de keuken en de tuin. De twee gedeeltes worden afgescheiden door de knusse houtkachel
De semi-open keuken is voorzien van een keramische kookplaat, een combimagnetron (2019), een koelkast (2021), een vaatwasser (2016) en een afzuigkap. Welke maaltijd ga jij hier binnenkort bereiden? De begane grond is voorzien van vloerverwarming (bijverwarming).

Via de trap in de hal kom je op de overloop van de eerste verdieping, waar er toegang is tot drie slaapkamers en de badkamer.

Eerste verdieping
De grootste slaapkamer, aan de voorzijde, is voorzien van veel licht door de dakkapel (dakleer vervangen in 2019) en meer dan genoeg ruimte voor al je spullen. Dit maakt de kamer zeer geschikt als master bedroom. Aan de achterzijde van de verdieping vind je de andere twee slaapkamers, welke beiden beschikken over een nette vloer, een prima staat en een groot dakkapel (dakleer vervangen in 2017) voor extra ruimte en lichtinval. Deze kunnen gebruikt worden als kinderkamers, maar uiteraard ook als ruimtes met andere doeleinden.
De badkamer is volledig betegeld in blauw en wit en beschikt over een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Mocht de badkamer nu niet helemaal binnen jouw smaak vallen, dan heb je hier alle ruimte en mogelijkheden om het naar wens te veranderen.

Tweede verdieping
De vaste trap op de eerste verdieping brengt je naar de zolder. Hier ontdek je een kunststof dakraam (2018), de aansluitingen voor wasapparatuur, de mechanische ventilatie-unit (2018) en bergruimte achter de knieschotten. Handig, als je bepaalde spullen niet dagelijks nodig hebt!

Tuin
In de ruime tuin is, ondanks de ligging op het noorden, altijd wel een plekje in de zon te vinden. Je hebt hier niet alleen een grote overkapping, waardoor je hier ook met minder goed weer plaats kunt nemen, maar ook veel privacy door de bomen rondom. Ideaal!

Bijzonderheden
-Multifunctionele gezinswoning in Tilburg;
-Perfecte locatie tussen de stad en de natuur;
-Zeeën van ruimte;
-Drie keurige slaapkamers;
-Riante tuin met overkapping;
-Inclusief multifunctionele garage voorzien van alles wat je nodig hebt;
-Alle nodige voorzieningen om de hoek.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.