Driebergenstraat 8

Verkocht
  • Tilburg
  • € 289.000,- k.k.

Over deze woning

Ben jij op zoek naar een plek waar je je in alle luxe thuis zal voelen? Kom dan snel een keertje kijken naar dit gave huis in de Driebergenstraat in Tilburg! Met haar ligging aan het water, grote uitbouw aan de achterzijde, diepe tuin, 4 slaapkamers, moderne badkamer en eigen parkeerplaats is deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en karakter. En een tijdloos karakter heeft deze woning zeker!

Omgeving

De Driebergenstraat is gelegen in de wijk Huibeven – een wijk die zich kenmerkt door kindvriendelijkheid, functionaliteit en rust. De woning ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en met een zwembad, sportaccommodaties, onderwijsinstellingen en andere faciliteiten om de hoek vind je hier alles wat je nodig hebt. Verder is er een snelle ontsluiting met Tilburg via de Huibevendreef en de Baron van Voorst tot Voorstweg. Ook natuurliefhebbers kunnen in Huibeven hun geluk niet op. Je woont namelijk niet alleen vlakbij de Hultensche Heide, maar ook op een halfuurtje rijden van het prachtige Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Ben je meer van het winkelen? Geen zorgen! Je staat binnen een kwartiertje rijden middenin het bruisende centrum van Tilburg.

Algemeen

De woning is gebouwd in 1985 en uitgebouwd in 2013. In 2016 is de nieuwe badkamer en het toilet geplaatst. Voorzien van kunststof kozijnen (Kommerling).

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.