Diederikdreef 30

Verkocht
  • Tilburg

Over deze woning

Of een woning die karakter schreeuwt teveel gevraagd is? Nee hoor, kom maar eens kijken naar deze gave kwadrantwoning aan de Diederikdreef in Tilburg! De verrassend moderne maar ook speelse inrichting, het licht wat door de enorme raampartijen als een deken over je heen valt en de vele (onlangs nog) vernieuwde elementen zullen je ogen blijven verbazen. Hier is het écht bijzonder thuiskomen.

Omgeving
Het populaire Textielmuseum ligt op 50 meter afstand, evenals museum de Pont, en daarnaast ben je in 5 minuten fietsen in het bruisende stadscentrum van Tilburg. Kortom: niet middenin de drukte, maar wel heerlijk centraal. Daarnaast heb je vanuit de tuin uitzicht op de karakteristieke, oude schoorsteen van de vroegere textielfabriek. Hoe tof is dat!

De woning is ideaal en gunstig gelegen in de wijk het Goirke, in de nabijheid van verschillende parken waaronder het Wilhelminapark. Voor de dagelijkse boodschappen zitten winkels als Jumbo, DA drogist en PostNL punt allemaal op loopafstand.

Hoewel je in Tilburg weinig zal missen, zit je via de ringbanen binnen afzienbare tijd op de (snel)wegen richting Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Breda en de omliggende Brabantse dorpen. Ook sta je binnen 7 minuten op het Centraal Station.

Algemeen
Er liggen 12 zonnepanelen op het dak die eigendom zijn van de bewoner. Daarnaast is in 2019 het leidingwerk van de verwarming compleet vernieuwd.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.