Corellistraat 123

Verkocht
  • Tilburg
  • € 215.000,- k.k.

Over deze woning

ER IS ZEER VEEL BELANGSTELLING VOOR DE WONING. DE KIJKDAGEN ZIJN INMIDDELS VOLGEPLAND. WIL JE OP DE RESERVELIJST GEZET WORDEN DAN KAN JE JE GEGEVENS ACHTERLATEN.

Heeft jouw zoektocht naar een fijne eengezinswoning nog steeds niet mogen slagen? Goed nieuws! Dit leuke huis aan de Corellistraat in Tilburg komt vrij en is, mede door haar vier mogelijke slaapkamers en ruime tuin op het zuidwesten, ideaal voor starters en (jonge) gezinnen. Klinkt dat ook ideaal voor jou? Kom dan snel kijken!

Omgeving

De Corellistraat is een autoluwe woonstraat, gelegen in de wijk Stokhasselt-Noord. De wijk kenmerkt zich door kindvriendelijkheid, parkeergelegenheid en een gezonde combinatie tussen stad en natuur. Zo fiets je in een kwartiertje naar het bruisende stadscentrum van Tilburg, met al haar winkel- en horecagelegenheden, en liggen tevens de natuur van de Loonse en Drunense duinen en de Efteling een paar kilometer de andere kant op. Dat maakt deze wijk voor zowel natuur- als stadsmensen een uitstekende uitvalsbasis.

Voor de snelle boodschappen loop je naar het Verdiplein en voor alle dagelijkse benodigdheden, het nieuwe winkelcentrum, de weekmarkt, het zwembad en andere sportvoorzieningen kan je op het nabijgelegen Wagnerplein terecht. Daarnaast zijn er diverse basisscholen en speeltuintjes in de buurt te vinden.

Hoewel je in Tilburg niets hoeft te missen, zijn de uitvalswegen eenvoudig en snel te bereiken.

Algemeen

De woning is in 1967 gebouwd en vrijwel volledig voorzien van dubbel glas (op het dakraam na). De meterkast is in 2005 vervangen met deels nieuw leidingwerk, er zijn nieuwe plafonds op de eerste verdieping geplaats en de badkamer met vloerverwarming is in 2020 nog grotendeels vernieuwd. De geiser, die in 2007 geplaatst is, is eigendom en de verwarming geschiedt middels stadsverwarming.

Parkeren kan zowel gemakkelijk in de straat als op je eigen terrein. Dit laatste kan wanneer je liever één of twee auto’s recht voor de deur parkeert dan dat je een voortuin inricht.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.