Clarissenhof 294

Verkocht
  • Tilburg
  • € 215.000,- k.k.

Over deze woning

ER IS ZEER VEEL BELANGSTELLING VOOR DE WONING. DE KIJKDAGEN ZIJN INMIDDELS VOLGEPLAND. WIL JE OP DE RESERVELIJST GEZET WORDEN DAN KAN JE JE GEGEVENS ACHTERLATEN.

Wil jij super comfortabel en in stijl wonen, in een net afgewerkt en instapklaar tweekamerappartement, op een perfecte locatie? Dat komt goed uit! Dit plaatje aan de Clarissenhof in Tilburg zoekt namelijk een nieuwe bewoner. Het liefste eentje die zichzelf wel ziet vertoeven in een strakke woonkamer, koken in een op en top moderne keuken en loungen op een overdekt balkon. Herken jij jezelf in dit profiel? Lees dan snel verder!

Omgeving
Het appartement is gesitueerd in een helderwit gebouw met een gave architectuur vol boogramen in de nieuwe Clarissenhof. De Clarissenhof is gelegen in het hart van de Spoorzone, ten zuiden van de gewilde wijk Theresia en ten noorden van het nieuwe stationsplein. Industrieel erfgoed en moderne architectuur komen hier samen alsof het nooit anders is geweest. Je woont middenin de dynamiek van het stadscentrum, maar tegelijkertijd in alle rust omringd door grote bomen, groene hoven en prachtige tuinen. Dit is buiten wonen, maar dan in de binnenstad.

Je woont op loopafstand van het bruisende centrum van Tilburg, wat zich kenmerkt door de verscheidenheid aan winkels, horecagelegenheden, sportvoorzieningen, musea en nog veel meer. Bovendien is er in de Spoorzone zelf al van alles te beleven, met al haar gezellige eettentjes, hippe cafés, en leuke activiteiten.

Hoewel je je in Tilburg nooit hoeft te vervelen, zit je zo op de uitvalswegen richting andere Brabantse steden en dorpen. Ook loop je in een minuut naar het Centraal Station.

Algemeen
Het appartement is gebouwd in 2017. Het is volledig geïsoleerd, het beschikt over kunststof kozijnen met HR++ glas en het is voorzien van een vloerverwarmingssysteem dat ook kan koelen (middels een warmtepomp).

In het gebouw is een lift aanwezig die toegang geeft tot de aanwezige berging. Verder beschik je over een videofoon waarop je altijd kan zien wie er voor je deur staat.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.