Wilgenstraat 7

Verkocht
  • Oisterwijk
  • € 325.000,- k.k.

Over deze woning

Een ruime eengezinshoekwoning op een rustige en kindvriendelijke locatie. Klinkt dat als jouw toekomstige plekje? Kom dan snel een keer kijken naar deze sfeervolle jaren 70 woning in de Wilgenstraat in Oisterwijk! Door haar oppervlakte van ca. 141 m² zijn er talloze mogelijkheden om jouw woonwensen in vervulling te brengen. Daarbij ligt de woning uitermate gunstig en zijn diverse uitstapjes zo gemaakt. Pak jij deze kans?

Omgeving

Je gaat wonen in een zeer kindvriendelijke buurt in het sfeervolle dorp Oisterwijk, waar de tijd niet heeft stilgestaan maar het gemoedelijk karakter nog altijd heerst. Oisterwijk kenmerkt zich door de mooie omgeving, het gezellige centrum en het bruisende verenigingsleven. Op loop- en fietsafstand vind je diverse winkels, sport- en recreatievoorzieningen, speelveldjes en scholen. Ben je een natuurliefhebber? Dan word je vast en zeker blij door de prachtige omliggende natuur, alsmede door de diverse wandelroutes langs o.a. de Voorste Stroom, de vennen en de grazende koeien in het agrarische buitengebied. Geen zorgen: je kan onderweg op meer dan genoeg plekken stoppen voor een koffietje of wijntje.

Hoewel je in Oisterwijk niets hoeft te missen, zijn de uitvalswegen naar andere Brabantse steden en dorpen gemakkelijk en snel te bereiken.

Algemeen

Nadat de woning in 1973 gebouwd werd, is het van een ruime uitbouw voorzien. Zowel de fraaie marmeren vloer op de begane grond als de badkamer beschikken over vloerverwarming, en de gehele woning is voorzien van dubbel glas.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.