Oude Maasje 13

Verkocht
  • Oisterwijk
  • € 325.000,- k.k.

Over deze woning

Wil jij 2021 beginnen met de realisatie van een woondroom? Dan gaan we je erg blij maken met dit gave huis aan het Oude Maasje in Oisterwijk! Deze royale, instapklare tussenwoning in een op-en-top kindvriendelijke woonomgeving heeft met haar uitgebouwde woonkamer, vier slaapkamers en moderne afwerkingen alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen. Wees gewaarschuwd: het risico om je hart te verliezen is reëel.

Omgeving

De woning is gelegen aan een op kinderen gericht plantsoen, vol met speeltoestellen en een grote zandbak. Het Oude Maasje is niet voor niets één van de meest kindvriendelijke straten van de wijk.

Het winkelcentrum Pannenschuurplein, waar je terecht kunt voor alle dagelijkse voorzieningen, ligt om de hoek. Ook meerdere basisscholen, een kinderopvang en een middelbare school zijn in de buurt gelegen.

Je staat binnen enkele minuten lopen middenin het mooie Willem van der Aa-Park, maar bent ook binnen 7 minuten in het bruisende centrum van Oisterwijk met al haar winkelvoorzieningen en eet- en drinkgelegenheden. Tevens wordt het dorp omgeven door diverse prachtige natuurgebieden zoals de Oisterwijkse Bossen en Vennen, de Kampina, het landgoed Nemerlaer en landgoed de Rosep. Er is hier dus voor iedereen, of je nu een stad- of natuurmens bent (of allebei), wat wils.

Hoewel je in Oisterwijk weinig zal missen, zijn de uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch eenvoudig en snel te bereiken. Je ervaart het hier écht allemaal.

Algemeen

De woning is gebouwd in 1981 en in 2018 zijn er kunststof kozijnen aangebracht aan de achterzijde. Het dak en de vloer zijn geïsoleerd en de woning beschikt over grotendeels dubbele beglazing (deels HR++glas). De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.