Mark 12

Verkocht
  • Oisterwijk

Over deze woning

Ben jij op zoek naar een heerlijk huis middenin een kindvriendelijke en groene woonomgeving? Dat komt goed uit, want deze leuke gezinswoning aan de Mark in Oisterwijk is op zoek naar jou! Toeval bestaat niet. Wat wél bestaat is deze woning met haar heerlijk lichtinval, gave woonkeuken met kookeiland en zeeën van ruimte. Komt dat zien!

Omgeving
De woning staat in een ruim opgezette straat met veel parkeergelegenheid, in de wijk ‘Pannenschuur’ in Oisterwijk. Het winkelcentrum Pannenschuurplein, waar je terecht kunt voor alle dagelijkse voorzieningen, ligt om de hoek. Ook meerdere basisscholen, een kinderopvang en een middelbare school zijn in de buurt gelegen.
Je staat binnen enkele minuten lopen in het mooie Willem van der Aa-Park, maar ook in 10 minuten fietsen in het centrum van Oisterwijk met al haar winkelvoorzieningen en eet- en drinkgelegenheden. Tevens wordt het dorp omgeven door diverse prachtige natuurgebieden zoals de Oisterwijkse Bossen en Vennen, de Kampina, het landgoed Nemerlaer en landgoed de Rosep. Er is hier dus voor iedereen, of je nu een stad- of natuurmens bent (of allebei), wat wils!
Hoewel je in Oisterwijk weinig zal missen, zijn de uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch eenvoudig en snel te bereiken.

Algemeen
De woning is gebouwd in 1982, uitgebouwd in 2009 en opnieuw geschilderd in 2020. Het dak is geïsoleerd in 2012, en de meterkast is uitgebreid in 2009. De gehele woning is voorzien van dubbel glas.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.