Esschebaan 50

Verkocht
  • Oisterwijk
  • € 489.000,- k.k.

Over deze woning

Een ruim opgezette en instapklare twee onder één kapwoning, inclusief een multifunctionele ruimte, op een prachtige locatie in Oisterwijk. Hoe klinkt dat voor je? Als het je als muziek in de oren klinkt, kom dan snel een keertje kijken naar dit gave huis aan de Esschebaan!

Omgeving
In de nabije omgeving van de Esschebaan, een straat tegenover een groenstrook én aan de “Voorste stroom”, vind je alles wat je nodig hebt. Zo liggen in de directe omgeving verschillende speeltuinen, supermarkten en (basis)scholen, en zijn tevens de KVL en het centraal station vlakbij. Ook woon je op loopafstand van het gezellige Oisterwijkse centrum, met al haar winkelvoorzieningen en eet- en drinkgelegenheden, maar ook van diverse prachtige natuurgebieden zoals de Oisterwijkse Bossen en Vennen en het Suyse Bos. Er is hier dus voor iedereen wat wils!

Hoewel je in Oisterwijk weinig zal missen, verplaats je je eenvoudig en snel naar dorpen en steden in de omgeving. Oisterwijk beschikt namelijk niet alleen over goede openbaar vervoersvoorzieningen en een eigen station, maar is met haar uitvalswegen ook gunstig gesitueerd ten opzichte van Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.

Algemeen
De woning is op veel punten gemoderniseerd. De gehele woning is opnieuw gestukadoord en geschilderd, er ligt er een nieuwe visgraat pvc vloer op de begane grond en boven zijn tevens verschillende vloeren gemoderniseerd. Daarnaast zijn de voor- en achtertuin vernieuwd. Belangrijk pluspunt; de woning heeft maar liefst 26 zonnepanelen en beschikt over energielabel A!

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.