Akkerstraat 13

Verkocht
  • Oisterwijk
  • € 295.000,- k.k.

Over deze woning

Of een woning die karakter schreeuwt teveel gevraagd is? Nee hoor, kom maar eens kijken naar dit gave huis aan de Akkerstraat in Oisterwijk! De verrassende mix van authenticiteit en moderniteit, en alle (ondanks dat de woning volledig verbouwd en gerenoveerd is) behouden karakteristieke elementen zullen je ogen blijven verbazen. Hier is het écht bijzonder thuiskomen.

Omgeving

In de nabije omgeving van de Akkerstraat, een rustige straat in het mooie Oisterwijk, vind je alles wat je nodig hebt. Zo zijn er in de directe omgeving verschillende pleintjes, supermarkten, basisscholen, de KVL en het station. Ook sta je binnen 5 minuten fietsen middenin het gezellige Oisterwijkse centrum, met al haar winkelvoorzieningen en eet- en drinkgelegenheden. Daarnaast wordt het dorp omgeven door diverse prachtige natuurgebieden zoals de Oisterwijkse Bossen en Vennen, de Kampina, het landgoed Nemerlaer en landgoed de Rosep. Er is hier dus voor iedereen, of je nu een stad- of natuurmens bent (of allebei), wat wils!

Hoewel je in Oisterwijk weinig zal missen, zijn de uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch eenvoudig en snel te bereiken.

Algemeen

De woning is gebouwd in 1923, maar is recentelijk volledig verbouwd en gerenoveerd. Zo beschikt het sinds 2015 op de begane grond over een nieuwe geïsoleerde betonvloer (met vloerverwarming), geïsoleerde voorzetwanden, een aanbouw en bijkeuken, een compleet nieuwe riolering, water en elektra, een nieuwe meterkast, een vernieuwde keuken, een vernieuwd toilet, nieuwe kozijnen, nieuwe trappen en een gashaard. Ook zijn in 2015 op de eerste verdieping en zolder de voorzetwanden en het dak geïsoleerd, en beschikt de eerste verdieping over een vernieuwd toilet en vernieuwde badkamer (beiden met vloerverwarming), een mechanische ventilatie en ketel, een kunststof dakkapel en een vaste trap naar de zolder.

Verder is in 2016 kunstgras aangelegd in de tuin, evenals een compleet nieuwe (geïsoleerde) schuur, en is de gehele woning opnieuw geschilderd in 2018.

Dit is wat ze bedoelen met instapklaar!

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.