Weteringstraat 11-a

Verkocht
  • Loon Op Zand
  • € 175.000,- k.k.

Over deze woning

ER IS ZEER VEEL BELANGSTELLING VOOR DE WONING. DE KIJKDAGEN (en de reservelijst) ZIJN INMIDDELS VOLGEPLAND.

Op zoek naar een betaalbare (levensloopbestendige) woning in het gezellige centrum van Loon op Zand? Dan is dit je kans! De woning is in de basis een prima woning maar dient gemoderniseerd te worden om aan de woonwensen van deze tijd te voldoen. Dit heeft ook zo zijn voordelen! Zo realiseer jij jouw droomhuis waarbij je je eigen wensenlijstje kunt afvinken en kleuren en stijlen op jouw smaak kunt afstemmen zonder concessies te hoeven doen.

De ligging is centraal te noemen: dichtbij alle voorzieningen die het gemoedelijke dorp Loon op Zand te bieden heeft, zoals winkels, horeca, busstation en basisschool. Daarbij wordt Loon op Zand omgeven door prachtig natuurgebied zoals het Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. Hier kun je naar hartenlust wandelen, fietsen of mountainbiken. Daarnaast zijn de uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch eenvoudig en snel te bereiken.

Dit betreft een verkoop door: Makelaardij van den Boer, Gijzelsestraat 3a, 5268 KM Helvoirt. Voor meer informatie en aanvullende vragen: +31411642116. Contactpersoon: Dré van de Boer

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.