Driehoekweg 3-b

Verkocht
  • Haaren

Over deze woning

Altijd al een vrijstaande woning willen bouwen op een riant perceel van maar liefst 900 m²? En dit in een landelijke omgeving met een blijvend vrij uitzicht aan de achterzijde over de landerijen? Dan is dit wellicht uw kans!

De bouwkavel is gelegen aan de rand van het dorp Haaren op zeer korte afstand van landgoed ‘Nemerlaer’. Zowel het geweldige ‘buitenleven’ als alle faciliteiten van het dorp zijn binnen steenworp afstand gelegen.
Haaren ligt te midden van prachtige natuurgebieden, zoals de Oisterwijkse bossen en vennen, de Kampina maar ook het Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen. Tevens beschikt het over een goede ligging ten opzichte van de uitvalswegen richting Den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

In Haaren is het Brabantse landelijke leefgenot gecombineerd met praktische voorzieningen zoals basisscholen, winkels en culturele- en sportvoorzieningen. De grotere winkelcentra van Tilburg en Den Bosch zijn bereikbaar binnen 15 minuten. Nog dichterbij zijn Oisterwijk en Vught met prachtige dorpskernen vol goede voorzieningen. Hier is ook het aanbod groot wat betreft winkelcentra, horecagelegenheden en voortgezet onderwijs.

Is uw interesse gewekt neem dan gerust contact met me op voor meer informatie. Raadpleeg ook uw eigen architect om de mogelijkheden ter plaatse in te kunnen schatten.

Voorzijde (breedte) perceel: +/- 18 meter
Achterzijde (breedte) perceel: +/- 11 meter
Diepte perceel: +/- 60 meter

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.