Löblaan 24

Verkocht
  • Berkel-Enschot

Over deze woning

Ben jij op zoek naar een ruime, verrassend ingedeelde twee-onder-een-kapwoning middenin een kindvriendelijke en groene woonomgeving? Dan staat jouw huis aan de Löblaan in Berkel-Enschot! Deze gemoderniseerde woning uit 1980 beschikt met haar originele architectuur, carport, oprit, moderne keuken met kookeiland, voor- en achtertuin én vrije uitzicht over alle elementen om zorgeloos (en thuiswerk-proof) te kunnen wonen.

Omgeving

De woning is fraai gelegen in een ruim opgezette straat met voldoende parkeergelegenheid en veel speelruimte voor de kids. Scholen, speelveldjes en sportfaciliteiten liggen om de hoek en in de directe omgeving vind je diverse winkels. Daarnaast liggen een uitstapje naar de Loonse en Drunense duinen alsmede de Oisterwijkse bossen en vennen, natuurgebied de Kampina en de Efteling binnen handbereik.

Hoewel je in Berkel-Enschot niks zal missen, bevind je je met 20 minuutjes rijden in het centrum van Tilburg. Ook zijn de uitvalswegen naar andere grote Brabantse steden, zoals ’s-Hertogenbosch en Eindhoven, eenvoudig en snel te bereiken.

Hoe kan ik u helpen?

Ik beantwoord graag al uw vragen!

Bart uw makelaar

Woningzoeker

Ik houd u op de hoogte van nieuw woningaanbod.