De aankoop van uw droomwoning

Wanneer een huis verkocht wordt, behartigt een makelaar de belangen van de verkoper. Maar wie behartigt uw belangen bij die aankoop? Het is verstandig een ervaren aankoopmakelaar mee te nemen die voor uw belangen opkomt en u bij een grote beslissing bijstaat. Ik zorg ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en dat u niet teveel voor uw nieuwe woning betaald, wel zo prettig toch!

Als koper bent u vaak emotioneel betrokken bij het object waardoor de reële waarde voor u moeilijk te bepalen is. Niet voor niets zegt men “Liefde maakt blind”. Als aankoopmakelaar ga ik met u mee naar de bezichtiging en wijs ik u op de pluspunten, maar ook de minpunten van de woning. Na afloop van de bezichtiging zal ik met u de woning doorspreken en vervolgens de eventuele onderhandeling voeren. Ook adviseer ik u of een bouwkundige keuring noodzakelijk is en beantwoord ik al uw vragen. 

Wanneer de onderhandeling succesvol tot een eind is gebracht zal ik de koopakte controleren, deze met u doornemen en vervolgens ondertekenen. Tot slot ga ik voorafgaand aan het notariële transport mee naar de eindinspectie van de woning. Tijdens deze inspectie zullen we samen met de verkopende partij door de woning lopen en kijken of alles is zoals in de onderhandelingen overeengekomen. De uiteindelijke sleuteloverdracht bij de notaris is het sluitstuk van de aankoopbegeleiding. Natuurlijk kunt u, als er achteraf nog vragen zijn, altijd contact met me opnemen! 

Mijn kracht ligt in de persoonlijke en betrokken manier waarop ik u begeleid. No nonsens, maar eerlijk advies. Dit doe ik informeel, duidelijk en met alle aandacht en tijd die daar voor nodig is. 

Kennismaken? Maak dan nu een afspraak!

Ik wil een afspraak